Υπηρεσιες Ασφαλειας

Υπηρεσίες Επιτήρησης και Φύλαξης

Άμεση Επέμβαση

Η υπηρεσία της Άμεσης Επέμβασης αναπτύσσεται στις συμβεβλημένες επιχειρήσεις κατά τις ώρες του νυχτερινού Μηχανοκίνητου – Πεζού Περιπόλου με τον προβλεπόμενο εξοπλισμό & εφαρμογή καθηκόντων του προσωπικού μας. Ο μέγιστος χρόνος άφιξης του περιπολικού της εταιρείας με βάση τα στατιστικά των 4 τελευταίων ετών, σε περιπτώσεις ενεργοποίησης συστήματος ασφαλείας, είναι 7 λεπτά.

Κέντρο Λήψης Ενημερώσεων

Διαθέτουμε ειδικευμένο προσωπικό με άδεια διαχείρισης του 24ωρου Κέντρου Λήψης Ενημερώσεων το οποίο συνδέεται με τα συστήματα ασφαλείας των συμβεβλημένων σημείων. Με την άμεση ενημέρωση των πελατών μας, εξασφαλίζουμε τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσουν σε περιπτώσεις πιθανής απειλής αλλά & απλών συμβάντων.

Στατική Φύλαξη

Η Στατική Φύλαξη διεκπεραιώνεται με την προβλεπόμενη εικόνα & εφαρμογή καθηκόντων του προσωπικού της εταιρείας μας. Τα καθήκοντα πέραν των βασικών που διέπουν τις εταιρείες ασφαλείας τροποποιούνται σύμφωνα με το καταστατικό και την λειτουργία της συνεργαζόμενης επιχείρισης. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην συμπεριφορά του προσωπικού μας, περικλείοντας σοβαρότητα για την διαχείριση πλήρους φάσματος δυσάρεστων γεγονότων.

Περιπολίες

Οι περιπολίες πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι πληροφορίες των ελέγχων καταχωρούνται με συγκεκριμένη τεχνολογία και είναι διαθέσιμες online στο site της εταιρείας μας με διαχείριση από τον αρμόδιο της συμβεβλημένης επιχείρισης. Οι περιπολίες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες και επιλέγονται σύμφωνα με τις ανάγκες επιτήρησης:

  • Πεζές

Διενεργούνται από καταρτισμένους φύλακες που επιτηρούν το συγκεκριμένο χώρο πεζοί. Επιτυγχάνοντας έτσι τον υψηλότερο βαθμό πρόληψης – αποτροπής επικίνδυνων & κακόβουλων ενεργειών. 

  • Μηχανοκίνητες

Διενεργούνται με τη χρήση αυτοκινήτων ή μοτοσυκλετών εξοπλισμένων με συστήματα επικοινωνίας και φωτισμού κάνοντας αισθητή την παρουσία μας.

K-9 UNIT (Μονάδα σκύλων Κ9 )

Σκύλοι με εκπαίδευση Κ-9  Περιπολίας – Σωματοφυλακής & Ανίχνευσης Εκρηκτικών (Patrol Installation-Bodyguarding & Explosive Detection) καλύπτουν ειδικές ανάγκες πελατών μας.
Οι προδιαγραφές διαχείρισης των Κ-9 είναι οι προβλεπόμενες από το νομικό καθεστώς της χώρας. Φυσικά διενεργούν την υπηρεσία τους με τον πιστοποιημένο χειριστή τους.

Ηλεκτρονικά Συστήματα

  • Συναγερμοί

Χρησιμοποιούμε τελευταίας γενιάς συστήματα συναγερμών, εξασφαλίζοντας την πιστή λειτουργία και την απλή χρήση τους. Εγκαθιστούμε προϊόντα με την επωνυμία της εταιρείας μας, τα οποία έχουμε ζητήσει από τα εργοστάσια παραγωγής σύμφωνα με τα δικά μας κριτήρια και υποστηρίζονται από 6 χρόνια εγγύησης καθώς και ευρεία γκάμα επώνυμων εταιρειών. Σημαντικό για μας είναι η υποστήριξη και η επιμέλεια της καλής και διαρκής χρήσης τους. 

 

  • Συστήματα καταγραφής 

Οι εγκαταστάσεις συστημάτων καταγραφής χαρακτηρίζονται από την ακρίβεια ανάλυσης του χώρου καθώς και από υλικά επώνυμων εταιρειών με εγγύηση καλής λειτουργίας. Η μελέτη – πρόταση μας για σας, βασίζεται στην τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία μας στον τομέα της ασφάλειας.

Οι προτάσεις μας είναι λειτουργικές με απλή διαχείριση.